Köp dina Hunterstövlar online! De populära Hunterstövlarna från Skottland finns i ett flertal färger och modeller!

Rengöring av Hunterstövlar

Eftersom Hunterstövlar tillverkas i naturgummi måste de rengöras och tas om hand på ett särskilt sätt, för att de ska hållas i snyggt skick. Detta innebär att man inte ska använda starka kemikalier på dem, då detta kan göra att de får fula fläckar. Gör istället på följande vis för att få dina Hunterstövlar att hålla sig snygga så länge som möjligt:

Regelbundet underhåll
Det är okej att torka av stövlarna med en svamp eller trasa, utan kemikalier på när det behövs. Mild tvål kan användas vid behov, tillsammans med ljummet vatten, men inte så mycket mer. Stövlarna bör inte heller förvaras i direkt solljus, utan på en sval, torr och mörk plats.

På grund av att stövlarna är gjorda av naturgummi kan emellanåt vita märken uppstå på stövlarna. Detta blir en del oroliga över, men det finns ingen anledning till detta, det beror endast på att ett vax som finns inne i stövlarna trängt sig igenom, och tyder inte på att något är fel med dina stövlar.

Köp Hunterstövlar online hos Sortiment.se

Hunter Original TallHunter GlossHunter rengöringHunter strumpor
Hunter Original TallHunter GlossHunter rengöringHunter strumpor
Hunter original tall svarta
Pris: 1098 kr
Hunter original tall svarta
Pris: 1099 kr
Hunter rengörings-kit
Pris: 249 kr
Hunter strumpor
Pris: 279 kr

Rengöring av Hunterstövlar
Om du fått vita märken på stövlarna eller behöver rengöra dem annars, säljer Hunter egna produkter, som t.ex. en produkt som heter Boot Buffer, som kan användas för detta. Stövlarna blir som nya igen, samtidigt som de inte skadas eller missfärgas på något sätt. Vi rekommenderar därför alltid alla att köpa Hunters egna rengöringsmedel till stövlarna. Rengöringsmedlet kan köpas online, och kostar ca. 55 kronor, så det är inte heller så dyrt.
 
Se dock till att inte skrubba stövlarna för mycket vid rengöringen, då detta kan orsaka repor. Behandla inte heller underdelen, dvs. sulan av stövlarna, då detta gör dem onödigt hala. Och ingen ser ju ändå sulorna, så det finns för den delen ingen anledning till att göra detta i vilket fall som helst.