Köp dina Hunterstövlar online! De populära Hunterstövlarna från Skottland finns i ett flertal färger och modeller!

Hunter strumpor

Företaget Hunter, som tillverkar de otroligt populära och trendiga Hunterstövlarna tillverkar även särskilda Hunter strumpor, vilket en del som skaffat eller funderar på att skaffa Hunterstövlar undrar över. Behöver man ha särskilda Hunter strumpor? Går det inte bra att ha sina vanliga strumpor i Hunterstövlarna?

Svaret på dessa frågor är att man kan ha vissa vanliga, tunnare strumpor i stövlar från Hunter, men tjocka yllestrumpor får dessvärre inte plats i ett par stövlar från Hunter, då Hunters stövlar har en något smalare passform än de flesta andra stövlar. Det är förvisso just den smala passformen som gjort Hunterstövlar så populära, men det kan även innebära vissa praktiska problem, framför allt om man bär stövlarna när det är riktigt kallt ute, då fötterna kan bli väldigt kalla då.

Just med anledning av detta har tillverkaren av stövlarna valt att ta fram egna strumpor, som sitter bättre i stövlarna, då de är tunna, men ändå varma, vilket gör att Hunter strumpor är både bekväma och sköna att ha på sig, samtidigt som de håller dig varm.

Köp Hunterstövlar & strumpor online hos Sortiment.se

Hunter Original TallHunter GlossHunter rengöringHunter strumpor
Hunter Original TallHunter GlossHunter rengöringHunter strumpor
Hunter original tall svarta
Pris: 1098 kr
Hunter original tall svarta
Pris: 1099 kr
Hunter rengörings-kit
Pris: 249 kr
Hunter strumpor
Pris: 279 kr

Vill man absolut inte köpa ett par Hunter strumpor separat och man vet att man vill använda sina Hunterstövlar tillsammans med tjockare strumpor, kan man göra så att man köper en storlek för stora Hunterstövlar, men annars rekommenderar vi faktiskt Hunterstövelägare att använda Hunter strumpor till stövlarna.

Det finns Hunter strumpor i flera olika utföranden, och de har även blivit lättare att få tag på, då flera nätbutiker idag säljer dem. Dessutom är Hunter strumpor i regel, precis som Hunter stövlar, mycket hållbara, vilket gör att man kan ha dem länge, längre än vanliga strumpor i de flesta fall.

De flesta Hunter strumpor är tillverkade i fleece material för att hålla dig varm ordentligt. Det finns både mönstrade varianter och enfärgade varianter att välja mellan.