Köp dina Hunterstövlar online! De populära Hunterstövlarna från Skottland finns i ett flertal färger och modeller!

Hunter gummistövlar

Märket Hunter är ett anrikt, ursprungligen skottskt varumärke, som blivit känt för sina gummistövlar i England för många år sedan. I resten av världen, där det kanske regnar något mindre än i England, var varumärket dock ganska okänt, fram till för några år sedan, då flera kändisar, t.ex. Sarah Jessica Parker, Kate Moss och Angelina Jolie började synas på bild iförda Hunter gummistövlar. Många undrade då över dessa snygga, men ändå praktiska stövlar, och var man kunde få tag på dem, vilket gjorde att Hunter gummistövlar även började säljas i andra länder.

Idag är därför Hunter gummistövlar inte bara populära i Storbritannien, utan över hela världen, inklusive i Sverige, och i viss mån kan man säga att de även blivit något av en statussymbol, i likhet med många andra tjusiga varumärkens produkter. Men det som skiljer Hunter gummistövlar från en del andra så kallade lyxprodukter är förstås att de faktiskt fyller ett syfte.

Hunter gummistövlar är nämligen inte bara snygga, med sin smala och smickrande passform, utan de håller även mycket bra, och håller förstås dina fötter torra när det är blött ute, precis som gummistövlar ska. Dessutom är de mycket tåliga, vilket gör att man kan ha glädje av sina Hunter gummistövlar under många år, vilket kanske inte är fallet när man köper ett par gummistövlar från ett annat märke.

Köp Hunter gummistövlar online hos Sortiment.se

Hunter Original TallHunter GlossHunter rengöringHunter strumpor
Hunter Original TallHunter GlossHunter rengöringHunter strumpor
Hunter original tall svarta
Pris: 1098 kr
Hunter original tall svarta
Pris: 1099 kr
Hunter rengörings-kit
Pris: 249 kr
Hunter strumpor
Pris: 279 kr

Allt detta gör att ett par Hunter gummistövlar kan vara en mycket bra investering, både för dig som är modeintresserad, men även för dig som helt enkelt bara vill ha ett par riktigt bra gummistövlar.
Det som skiljer Hunter från andra tillverkare av gummistövlar är nämligen inte bara den höga kvaliteten, som bland annat gjort att de är hovleverantörer till den engelska drottningen, utan även att de jobbat hårt på att få sina gummistövlar så moderna som möjligt. Detta gäller så väl utseende som praktiska detaljer och kvalitet. De flesta som skaffar ett par Hunter gummistövlar blir därför mycket nöjda med sitt köp.

Vad kostar då ett par Hunter gummistövlar?
Det beror givetvis på var du köper dem, men billigast kommer man i regel undan genom att shoppa på nätet, då nätbutiker nästan alltid kan hålla bättre priser än fysiska butiker, och detta gäller även Hunter gummistövlar. På nätet kostar ett par strax över tusenlappen, ca. 1 100 kronor, men det exakta priset kan variera något mellan olika nätbutiker.

Om du tycker att detta känns dyrt, jämför då med priset för andra snygga stövlar, och ha i beaktande att det i genomsnitt regnar ca. 100 dagar om året i Sverige. Slår man ut priset på de gånger man kan använda gummistövlarna, känns det därför inte som så mycket.

Måste man prova Hunter gummistövlar innan köp?
Nej, i regel är det inte nödvändigt, man brukar kunna ha sin vanliga storlek, även om Hunter gummistövlar är kända för att ha en något smalare passform än andra gummistövlar. Detta beror på att Hunter gummistövlar tillverkas i ett väldigt mjukt gummimaterial, som töjer sig något när man tar på sig dem.